En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Alelumum yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu acil çıkış bapsı, kriz anlamış olurında insanların yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Her dem serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir kayıt, mobilya yahut değişik bir beis bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın Bapsı yapı taşı amacı insanların mazarrat gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu dizge yardımıyla kapı uslu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Montaj: Yangın kapısı, selim şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Birhayli yangın bapsı modelinin alan Yangın Çıkış Kapısı aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın bapsı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, tezyinî yangın bapları, ölçün yangın kapıları kabil modeller de bulunuyor.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçeklesevinçli bu tür bapların en makro avantajı yaman sızdırmaması ve mukannen derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın Bapsı seçer ilgi edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve klası belirlenmelidir.

Cam yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden mefultır ve ekseriyetle çağcıl binalarda kullanılır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 intibak sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip yürütmek; dayanıklı, bedii kapılara en yakışır fiyatlarla ehil tamamlanmak sinein İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden usa vurma olgun alabilirsiniz.

Böylece imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış evet.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedi bir vaziyet çabucak insanların uçuk bir itmesi ile dâhilen hariçya selim açılmaktadır.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page